SVEN HENRIKSEN

Søk
Close this search box.

Vikeplikt for de smarteste gutta, og de grepa jentene på internett.

Del denne artikkelen

Det finnes en gjeng på sosiale medier. De er kanskje en tretti førti stykker. De smarteste gutta, og det grepa jentene, kaller jeg dem. Denne gjengen er godt voksne, stort sett ganske like. De er noe ved dem som minner om gnagere, rykningen ved nesen når det snakker uten stans i en evig sirkelargumentasjon.

Ja, det er ganske smarte, det vet alle som er blitt utsatt for dem. Om du skulle forville deg inn på en av trådene deres oppdager du fort at du er en bitteliten mus under åpen himmel, helt uten beskyttelse for rovfuglene som svever over hodet på deg. Alle de argumentene du måtte komme med hakkes i små stykker, og de gir seg ikke på tørre møkka for du vakler baklengs ut av den aktuelle tråden mens skoggerlatteren runger som tinitus i ørene dine.

De smarteste gutta og de grepa jentene forakter mennesker som er styrt av følelser, og de hopper ikke på hva som helst som måtte slå ned som dagens snakkis på sosiale medier, Gud forby. Om blondinen med bestemors kors rundt halsen skulle si noe helt på trynet, sitter de musestille mens hylekoret av hulkende sosialister sluker agnet. De sitter stille ved skjermene sine med et skjevt smil mens SV-skruller og andre villfarne pøser ut rasende kronikker og sitter på Dax 18 og snakker om anstendighet.

Først når alle har sagt sitt, brølt og hylt i alle kanaler stiger de smarte gutta og de grepa jentene til verket med sine lange og intrikate kronikker fulle av skjermdumper og latterliggjøring av oss, de enkle sjelene som ikke skjønner at om du gir populistene oppmerksomhet vinner de på det. Det er vel kanskje derfor det gikk så jævlig bra med FrP i Oslo i valgkampen?

Men de smarte vet at hver gang hun med korset gir ballen et ørlite dytt, så gjør de stupide sosialistene resten av jobben for henne. Så vi enkle sjeler, også kjent som feminister og godhetsposører må belæres og stå skolerett mens de smarte og grepas menighet veksler på å applaudere og skoggerle av alle oss tullinger som blir nyttige idioter for å polarisere debattbålet, som brenner mer enn nødvendig. Dagens råd er forøvrig å gå ut i frisk luft på balkongen og slå oss selv i hodet med et balltre.

Heldigvis har de smarte og grepa for lengst blokkert meg på sosiale medier, og noen ha jeg måtte fjerne selv. Nå sitter jeg her og skriver på min lille sosialistiske blogg som kun leses av kulturkjerringer og homoer som i følge de smarte og grepa spiser av hånden min uansett hva jeg måtte trykke ute av meg. Vel, jeg har verken vikeplikt for høyre eller venstre, og balltre tør jeg ikke ha i huset, men smart og grepa er jeg ikke. Jeg er bare en dum liten sosialist som tar ballen når populistene kaster den mot meg. Og så gnåler jeg på sosiale medier dagen lang om at populistenes retorikk fører til mer rasisme i samfunnet. Så jeg tror neppe jeg kommer til vinne en gullpenn.

 

 

 

 

 

Én kommentar

  1. Skal ikke mange hjernecellene til for å skjønne hvem du sikter til, men jeg savner litt egenrefleksjon iht skjermdumpsamlende, flokkjaktende ‘gode’ representanter som noen ganger er så i blodtåka at de angriper folk på syltynt grunnlag, veldig ofte basert på alene og ene på gruppementalitetens kjerne: «si meg hvem du kjenner så skal jeg si deg hvem du er».

    Kommer kanskje i en annen bloggpost.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *