SVEN HENRIKSEN

Søk
Close this search box.

Men Henriksen holdt ikke kjeft!

Del denne artikkelen

Hei dere. Bloggen min var ikke død, den fikk seg bare et skudd for baugen da den ble hacket før jul i fjor, men nå er det tilbake igjen, og jeg kommer til å bruke den som plattform for nye tekster, dog kanskje ikke så hyppig som før siden jeg skriver ny bok.

Norsk kulturliv har mer eller mindre vært stengt i tolv måneder nå, og fremdeles går det mest på lavbluss eller er stengt ned. Selv ha jeg ikke jobbet siden oktober 2020, og det er vanskelig å få ut av regjeringen om det finnes noen plan når og hvordan vi skal få alt i gang igjen når pandemien gir seg.

Men i alle fall, svenhenriksen.com er tilbake igjen takket være min god venn og dataekspert Michael Henrik Holtermann som har fått sving på denne siden og fått jaget vekk inntrengerne som fikk den til å stoppe fullstendig opp. Vi snakkes!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *