SVEN HENRIKSEN

Søk
Close this search box.

Ikke ta oss som gisler i dine utkrøpne sammenligninger, Sylvi!

Del denne artikkelen

Grensene er stengt, sier Sylvi Listhaug, mange norske borgere lengter etter kjærestene sine som bor i andre land, folk får ikke reise til barnebarn i utlandet, men regjeringen lar flyktninger komme hit mitt under en pandemi, dette er helt uforståelig for folk flest!

Sylvi Listhaug, ikke regn med meg, jeg synes det er fullstendig forståelig at Norge tar i mot flyktninger midt under en pandemi.  Det er nettopp nå vi bør gjøre det. Jeg vil heller si, dette er for lite, for sent, og hvorfor tok det så lang tid?

Vi er veldig mange som mener vi gjerne skulle tatt i mot mange fler, og at vi skulle gitt dem en varmere velkomst enn å bosette dem i telt i et område inngjerdet av piggtråd. Dette er traumatiserte mennesker som kommer fra en teltleir, og blir sendt rett til noe som mistenkelig ligner. Det er direkte umusikalsk og ufølsomt.

Sylvi Listhaug, det du driver med nå er i slekt med det som gjorde at du måtte trekke deg som justisminister.

Som dreven politiker burde du vite at å bruke vikarierende motiver, og å tillegge andre følelser de ikke har eller meninger de ikke har ytret, ikke er fair play. Men nok en gang vrir du en hendelse til å se ut som noe annet enn det de er, og frir til det laveste i oss.

Heldigvis blir dine desparate forsøk gjennomskuet, for vi har hatt litt for mange lignende runder meg deg og dette nå, og innvandrerkortet er i ferd med å miste sin gyldighet. Prøv med noe annet.

Du har også brukt oss i kulturfeltet for å så splid i en vanskelig tid, og i neste øyeblikk dolker du oss i ryggen og vil ta fra oss økonomisk støtte, kompensasjoner og andre støtteordninger fordi du mener vi blir forfordelt. Sannheten vet vi alle, ditt parti og du mener at kultur som ikke finansierer seg selv bør avgå ved døden, og kulturlivet bør greie seg selv. Heldigvis forstår det norske folk viktigheten av kultur, og savner oss etter tolv måneder med mer eller mindre stengte kulturtilbud.

Ja, grensen er stengt, Sylvi, men grensen er også nådd for hva vi finner oss i fra deg.

Ikke ta oss som gisler i dine utkrøpne og upresise slutninger. Norge skal fortsatt ta i mot 3000 kvoteflyktninger, og kampen for å ta inn flere fra leire som Moria og andre steder skal kjempes uansett hva du måtte fabrikere av «fakta».

Heldigvis viser de siste meningsmålingene at du som lederkandidat for FrP ikke ble en boost for partiet.

Ønsker deg og partiet så langt unna all politikk som har med mennesker å gjøre så langt unna maktens korridorer som mulig. For politikk handler om mennesker, det er trist, men sant, og heldigvis er det andre som vet at slik er det.

Alle liv er like mye verdt, er denne pandemiens mest brukte setning. Enig, Sylvi?

 

2 kommentarer

    1. Jeg vet ikke om du sikter til meg eller Sylvi Listhaug. Om du sikter til meg, vil jeg svare at dette er et direkte utspill til hvordan Listhaug har snakket om mennesker på flukt. Og det er under en hver kritikk. Mvh Sven

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *